Barnfilm på Familjelördagen!

”Lille Allan – den mänsklige antennen” är en rolig, underfundig och underhållande animerad film för hela familjen.

Datum: Lö 19/11
Tid: 12:00
Plats: Röda Kvarn
Längd: 1 timme 20 min.
Barntillåten
Fri entre!

Lille Allans föräldrar ska skiljas, och Allan och hans pappa har flyttat in i ett hyreshus i en annan stad. Sommarlovet är långt och ensamt tills Allan får en kompis i sin UFO-besatte gamle granne Helge.

Han övertygar Allan att linda in sig i folie och ställa upp som antenn för att locka till sig farkoster från rymden. Och en dag nödlandar Majken.

På hennes planet kan man läsa varandras tankar och mellan den tystlåtne Allan och Majken uppstår en oväntad vänskap. Men en galning som vill fånga Majken och stoppa upp henne är henne på spåren. Nu hänger det på Allan att tillsammans med Helge rädda Majken så hon kan åka tillbaka till sin planet.

Regi: Amalie Næsby Fick, Danmark 2022
Svensk premiär:  2022-08-05
Svenska röster: Erik Norgren, Kristian Ståhlgren, Cecilia Wrangel Schough, Annica Smedius, Claudia Galli Concha, Bengt Järnblad, Gustav Levin, Jasmine Heikura, Alex Kantsjö, Emil Almén, Viva Östervall Lyngbrant, Christer Fant

Distribution: Folkets Bio


Publicerat

i

av

Etiketter: