15 januari kör vi igång

Jag hoppas att ni alla haft en fridfull julledighet. Och att ni haft tillfälle att se bra filmer tillsammans med familj och vänner. Eller kanske ensamma, uppkrupna i soffan med julgodis. Under julen är vi många som ser om samma filmer varje år. En av mina favoriter är ”Love Actually”.

Men ni vet ju hur det är….film är bäst på bio. Så nu drar vi igång vårens filmkvällar den 15 januari. Som vanligt varannan torsdag. Som vanligt på Röda Kvarn. Och självklart med biljettlotteri och publikomröstning.

När jag tittar på hur ni alla röstat under hösten blir jag både glad och stolt över de höga betygen på filmerna. Och ”Tusen bitar” var den film ni tyckte allra bäst om, den fick 3,94 i medelbetyg. Det tror jag nog är oslagbart! Ni kan se alla resultat här lite längre ner på sidan.

Man säger ju att framgång sporrar och vi har ansträngt oss för att hitta filmer vi tror att ni kommer att tycka om. Framförallt har vi valt filmer vi kan stå för, som vi tycker om. Som vanligt lite feelgood, men även filmer med mer djup. Den andra filmen är enligt tradition bjudfilm för era vänner. En underbar dokumentär om äldre kvinnor som spelar volleyboll. Vi vill ju gärna visa filmer från olika länder och denna vår är inget undantag. Bland vårens filmer finns alster från Storbritannien, Polen, Belgien, Norge och en samproduktion mellan Kina, Frankrike, Sydafrika och Brasilien. Vi avslutar vårens program med en svensk film som spås lysande recensioner.

Vi kommer att få härliga filmupplevelser tillsammans. Varmt välkomna till oss i vår!

Styrelsen / Tina Mansson, ordförande


Publicerat

i

av

Etiketter: