Alfons Åberg

Familjelördag
Lördag 1 mars kl. 13.00
För familjer och barn från 4 år
Fri entré

Alfons Åberg – Hokus pokus
När han inte leker sjörövare med sina kompisar så drömmer 7-åriga Alfons Åberg om en egen hund. A lekfull terrier – precis en sådan som den gamla trollkarlen har. Med hjälp av magi är han övertygad om att hans dröm kommer att uppfyllas. Men det är inte så lätt som han tror – även om – det på ett märkligt sätt blir som magi i alla fall. Filmen är fritt baserad på boken ”Hokus Pokus Alfons Åberg” av Gunilla Bergström och utvidgas till en större berättelse med delar och karaktärer från Alfons Åbergs universum. Berättelsen handlar om verklighetens illusioner och magi men också lögner och fantasi – och en intensiv önskan att bli tillräckligt stor för att få en hund!
Längd: 73 min
Barntillåten
Ingår i Bollnäs kommuns familjelördagar.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar